CELOR CE SIMT BUCURIA DE A TRAI

0721 809 156 / 0766 311 076

duminică, 8 martie 2015

Paradisul terestru si reconexiunea cu Universul

Va invit sa constientizam cu totii ca suntem CREATORI ai VIETII din JURUL NOSTRU , sa apreciem ce avem deja inca curat si minunat si sa invatam sa creem mai frumos - un RAI asa cum IL DORIM !


Uluitor! 30.000.000 de chinezi trăiesc în peşteri



Incredibil, dar adevărat! Peste 30 de milioane de chinezi trăiesc în peşteri. Ei folosesc acest tip de locuinţă până când îşi găsesc una într-un bloc, însă mulţi preferă să stea în grote toată viaţa.

Aparent o soluţie primitivă, peşterile nu sunt tocmai un loc ce înfăţişează o sărăcie lucie. Multe astfel de locuinţe arată chiar foarte bine, iar personaje ca Xi Jinping, cel care ar putea să-i urmeze preşedintelui Hu Jintao, au locuit într-o astfel de peşteră timp de 7 ani. Sunt numeroase avantaje dacă alegi să stai într-o peşteră modestă: iarna este cald, vara răcoare, iar facilităţile nu lipsesc, unele asemenea locuinţe fiind dotate chiar şi cu electricitate.

 




Internetul cosmic


Pe masura ce evoluam spiritual, subconstientul se goleste. 
Reformulat, totul devine constient in fiinta noastra. Nu mai exista programele ascunse care ne influenteaza comportamentul si manifestarea in moduri pe care nu le intelegem.. Incepem sa avem acces la codul lor Sursa, sa le modificam sau sa le stergem, daca asa alegem.
Avem acces la mediul de programare si incepem sa scriem noi programe care sa ne ajute sa ne inaltam mai degraba decat sa ne devieze pe drumuri laturalnice. Incepem sa avem acces la Interentul Cosmic, de unde ne putem actualiza tot sistemul de operare cognitiv si perceptiv.
Conectarea la Internetul Cosmic este o actiune ce poate fi evaluata ca riscanta de catre eu-ul uman, dar este cea care aduce cele mai mari daruri atunci cand este realizata cu succes. Din Internetul Cosmic, asa cum putem face analogia cu internetul nostru, pot veni fluxuri de date de toate felurile. Poti fi exceptionale. Pot fi coplesitoare sau derutante. Pot fi mai putin compatibile sau benefice.
Astfel, inainte de a realiza conectarea cu Internetul Cosmic, acolo unde se gasesc multi utilizatori pe care nu ii cunoastem (cel putin nu din perspectiva punctului de constienta al acestei vieti), este necesar sa ne cream un Firewall ("zid de foc" in traducere directa, dispozitiv de filtrare si protectie din punct de vedere tehnic, in limbaj IT).
great_firewallCrearea si configurarea Firewall-ului se realizeaza prin experienta cunoasterii, prin schimb de experienta cu alti oameni, intalniri cu suflete mai avansate compatibile, reintegrare, echilibrarea logicii cu intuitia, prin greseli si corectari. 
Procesul se aseamana cu explorarea a ceea ce in timpuri de razboi se numeste "no man's land" (pamantul nimanui) si se afla intre teritoriile stapanite de doua tabere beligerante.
internet-100016261-large
Nu era necesar sa fie asa, dar, planurile din jurul Pamantului (reteaua locala) sunt inca poluate masiv cu ceea ce s-ar putea manifesta in constiinta noastra ca "virusi", "troieni", "hackeri". De aceea, un Firewall sanatos, reconfigurat si actualizat periodic conform experientelor, este extrem de necesar.
In etapele crearii Firewall-ului, distingem prudenta exagerata (respingerea celor mai multe conexiuni si preferinta pentru ceva care ne pare stabil si procesabil), imprudenta (acceptarea oricarei conexiuni, crezand ca suntem invulnerabili) si atitudinea echilibrata, critic constructiva, de extindere si perfectionare pas cu pas.
O etapa delicata in deschiderea conexiunii cu Internetul Cosmic si crearii Firewall-ului, este atunci cand constiinta noastra este compozita, cu alte cuvinte, accesam consistent adevaruri inalte, dar, datorita faptului ca nu ne-am devirusat subconstientul (nu am devenit constienti de el), printre adevaruri profunde interferam si distorsiuni semnificative. Este ca atunci cand avem un tricou alb frumos, dar, pe el, se afla cateva pete negre, ceea ce ne pune in situatii delicate.
Astfel, pentru purificarea programelor mai putin benefice care se ruleaza in fundal (subconstient), deci nu se manifesta pe ecranul perceptual (constient), folosim un antivirus. 
Ce este acest antivirus ? Este atentia si observarea permanenta a Sinelui prin dezvoltarea Martorului, atat de mentionat in mesajele spirituale avansate. Observarea Sinelui este echivalenta cu scanarea de catre un antivirus a programelor nevazute din memorie si de pe disc. Actiunea de devirusare este un pas in sus in evolutia noastra.
In mod aparent straniu, un Firewall creat cu prudenta exagerata poate avea aceleasi manifestari pentru constiinta cu un Firewall mult prea deschis. 
In primul caz, se creaza potentialul multor tentative de invadare a spatiului datorita parametrizarii filtrului cu accent pe detalii in loc de esente (si nici o data nu putem cuprinde toate detaliile), in al doilea caz, spatiul chiar este invadat deoarece nu prea sunt filtre. In primul caz, mai putine intruziuni au loc, dar cele care reusesc pot avea efecte majore. In al doilea caz se poate ajunge in situatia ca nu se mai distinge ce era acolo inainte de ceea ce a invadat spatiul (domeniul).
Dar, sufletul uman curajos (altfel nu ar fi sosit in astfel de lumi) trece prin etapele Reconectarii si, curand, poate intre un deceniu si cateva decenii, transformari uimitoare vor avea loc in oameni si in lumea in care traim.
Abia atunci putem afirma ca suntem fiinte suverane si manifestam darurile Creatorului nostru.
cosmic-manIn muntii inalti din Tibet exista deja in acest moment temple care actioneaza ca nuclee ale celei de a cincea dimensiuni. Acolo se afla suflete care au transcens in constiinta si in fizic aceasta lume densa. Templele in sine se poate afirma ca sunt deja 5D. Cine intra in acele temple trece printr-o transformare profunda de inaltare in constiinta. In anii urmatori (estimativ din anul 2025), vibratia Pamantului ar putea sustine oameni inaltati pe zone mai extinse, cultivate in acest sens (de exemplu, comunitati iluminate). 
Intre anii 2025 si 2050, dintre cei care sunt pregatiti (cateva zeci de milioane), un mare procent ar putea transcede fizic si in constiinta dualitatea (precum in templele din Tibet).
In anul 2100 am putea avea dimensiunea a 5-a accesibila de oriunde de pe Pamant, pentru cine este pregatit sa o faca. Sunt doar estimari, dar, poate si incurajari pe care le primim prin Internetul Cosmic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog Directory Director web luxdesign28.roClickLink.ro